top of page

DIENSTEN

PECHHULP EN AUTOBERGING: ALLE DIENSTEN VAN DÉPANNAGE KOUKI UIT ANDERLECHT

Het bedrijf Dépannage Kouki uit Anderlecht biedt u een compleet scala aan pechhulp- en autobergingsdiensten. De ervaren medewerkers zorgen voor ieder type voertuig (auto, motor, 4x4, SUV, bestelbus, etc.), ongeacht de omstandigheden. Ze beschikken over al het nodige bergingsmaterieel voor bij pech, ongevallen of immobilisatie. Zo beschikken ze over Jeeps om onverharde terreinen te overbruggen, maar ook kraanwagens en zware vrachtwagens staan in geval van nood klaar om te worden uitgestuurd. 

In welke situatie uw voertuig zich ook bevindt, het bedrijf Dépannage Kouki biedt u professionele hulp. Profiteer van haar diensten in de hele regio Brussel. Of uw voertuig nu pech heeft in Anderlecht, een ongeluk heeft gehad in Sint-Pieters-Leeuw of naar de autobewaarplaats is gebracht in Brussel of omgeving, de medewerkers komen zo snel mogelijk ter plaatse. 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Dépannage Kouki à Anderlecht - alle soorten pechverhelping en autoberging

DÉPANNAGE KOUKI: 25 JAAR ERVARING TOT UW BESCHIKKING IN DE REGIO BRUSSEL

Berging van auto's en vrachtwagens en opruimen van wrakstukken

Voor al uw pechhulp- en autobergingsverzoeken zult u het kwaliteitswerk, de betrouwbaarheid en de snelheid van de interventieteams van Dépannage Kouki waarderen. Dit bedrijf uit Anderlecht biedt u de volgende diensten aan:

Pechhulp & berging

Afhalen uit autobewaarplaats

Sloopauto ophalen

Voor ieder type voertuig

24/24 en 7/7

HEEFT U PECH MET UW WAGEN, EEN ONGELUK GEHAD OF IS UW VOERTUIG GEÏMMOBILISEERD IN BRUSSEL EN OMSTREKEN?

Doe een beroep op het bedrijf Dépannage Kouki in Anderlecht.

FOTO'S

bottom of page